Ecologicas Blogg

Detta är bloggen med ett stort hjärta för vår älskade planet. Bloggen som guidar till en "fair" livsstil som varken lämnar avtryck i naturen eller på någon annan människas livsöde. Glädje, humor, tips, tankar och ideér kommer fylla bloggens sidor. I hope you like it!!!

Lättlurad eller är det verkligen sant


Idag invigs världens grönaste IKEA
Själv var jag där på Svågertorp med mina kollegor. Jag lämnade plånboken hemma så detta var min biligaste Ikea trip någonsin. När jag gick runt på IKEA så funderade jag kring...hm, undra vem som vävt de persiska mattorna. Hur miljövänliga är deras produkter osv...

Så när jag kom hem kollade jag in Ikeas hemsida och Wow måste jag säga. Om man ska lita på Ikea så verkar det ju som världens kanon företag. Dem arbetar ju för miljön, för bra vilkor för sina arbetare, samarbetar med en rad organisationer och skänker pengar hit och dit.

Dessutom har dem nu byggt miljövänliga varuhus. IKEA i Svårgertorp är 44 000 kvm stort och koldioxidneutralt. Det innebär att energin som används för att värma och kyla varuhuset är helt och hållet förnybar. Vi använder oss av något så enkelt som grundvatten för att få grön el.

Världens grönaste IKEA har också VIP-parkering för miljöbilar, återvinning av matrester, cykelgarage och en mängd andra små saker som gör stor skillnad för miljön.

Om det nu är så bra så borde man ju köpa varenda liten pryl på IKEA. Och det kanske är just vad vi svenskar gör.

♥ M ♥


Kommentarer
Postat av: Amanda

Hejsan.



Jag gillar verkligen din blogg, har läst den ett tag nu. Kom gärna in på min och kika, den är söt den med. :)



Allt bra med dig då ?



Idag har jag lagt ut 5 sanningar om mig själv, så är du nyfiken får du gärna kika och skratta lite. :)



Kraaam!

2009-10-22 @ 13:39:01
URL: http://youpushedmeaway.blogg.se/
Postat av: ayan

GILLA och sprid vårt bidrag är du snäll http://stipendium.weleda.se/bidrag/hope

2011-11-03 @ 16:42:36
URL: http://hopeforafrica.blogg.se/
Postat av: MCPHERSON21CLAIRE

this post is very great topic and I think that one will <a href="http://www.essaysexperts.com">buy an essay</a> and <a href="http://www.essaysexperts.com">essay writing</a> to get know more information only about this from the <a href="http://www.essaysexperts.com">writing services</a>.

2012-04-05 @ 06:38:18
URL: http://www.essaysexperts.com
Postat av: custom essays UK

Now, students should not trust most writing organizations. There are less custom papers writing firms where you should use paper buy marvelousessays.com.

2012-06-25 @ 11:49:11
URL: http://www.marvelousessays.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0